Sobretot no facis mal

Ficcion moderna y contemporanea
978-84-16310-19-7
CASTELLANO
320
220cm
135cm
SALAMANDRA CATALA
20,00 €

A punt de finalitzar una dilatada carrera plena dÆèxits i reconeixement, Henry Marsh ùun dels neurocirurgians més eminents de la Gran Bretanyaù ha volgut exposar als ulls del món lÆessència dÆuna de les especialitats mèdiques més difícils, delicades i fascinants que hi ha. El resultat és aquest volum, que ha captivat i commogut tant els crítics més exigents com tota mena de lectors, i que poc temps després de publicar-se es va enfilar al capdamunt de les llistes de llibres més venuts del Sunday Times i el New York Times. Escollit -Millor Llibre de lÆAny- pel Financial Times i The Economist, va obtenir els premis PEN Ackerley i South Bank Sky Arts i va ser finalista del Costa Book Award, el Guardian First Book Award i el Samuel Johnson de no-ficció.

Al comandament dÆun microscopi ultrapotent i dÆun catèter dÆalta precisió, el doctor Marsh sÆobre camí per entremig del cervell. De la seva perícia i el seu pols sovint depèn que un pacient recuperi la visió o acabi en una cadira de rodes. Alguns dies salva vides, però també hi ha jornades nefastes en què un petit error o una cadena dÆinfortunis fan que se senti lÆésser més desgraciat de la Terra.

Molt més proper a una confessió personal que a una autobiografia complaent amb lÆautor, aquest llibre ùel títol del qual sÆinspira en el jurament hipocràticù representa una autèntica mostra de valentia i honestedat intel·lectual, un relat vibrant i lluminós que arriba a remoure els nostres sentiments més profunds i eixampla el nostre llindar de saviesa i compassió.